Звільнення очільниці департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради

ІНШІ

Прошу звільнити із займаної посади директора департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради Сиротинську Юлю Ярославівну по ряду причин: використання службового становища з метою власного збагачення, зловживання службовим становищем, систематичні порушення етичного кодексу працівника органів місцевого самоврядування, зверхнього ставлення до населення м. Луцька, неодноразового порушення чинного законодавства при виконанні службових обов'язків, за практикування паличної системи по написанню протоколів, за систематичне порушення трудової дисципліни та трудового законодавства.

Розглянувши Ваше звернення щодо звільнення очільниці департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради повідомляю наступне.
Директор муніципальної поліції Луцької міської ради Сиротинська Ю.Я. у своїй роботі керується Положенням про департамент муніципальної поліції Луцької міської ради (надалі Положення), затвердженого рішенням Луцької міської ради від 30.07.2015 № 76/143. На департамент муніципальної поліції Луцької міської ради, як одного із виконавчих органів ради, покладені повноваження щодо забезпечення на території міста законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів територіальної громади.
Відповідно до ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування» виключною компетенцією міських рад є створення виконавчого комітету та виконавчих органів відповідної ради.
Повноваження щодо складання протоколів про адміністративні правопорушення передбаченні кодексом України про адміністративні правопорушення, і покладенні на департамент муніципальної поліції Луцької міської ради рішенням виконавчого комітету від 17.02.2016
№ 107-1 «Про уповноваження посадових осіб щодо складання протоколів про адміністративні правопорушення».
Крім того, у Вашому зверненні не вказані конкретні факти із перелічених причин звільнення, котрі б свідчили про вчинення директором муніципальної поліції порушення законодавства.
Отже, директор муніципальної поліції Луцької міської ради Сиротинська Ю.Я. діє в межах наданих їй повноважень та підстав для її звільнення немає.