+ ще 184 громади!

Запустити автобусний маршрут обласного підпорядкування за маршрутом с.Волиця -Винники-Лисиничі-Тракт Глинянський- Богданівська -Пластова- Кукурудзяна -Б.Хмельницького -Центр(пл.Різні)

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

На даний момент склалась ситуація з катастрофічним транспортним сполученням нижньої частини м.Винники з центром Львова. Львівський комунальний перевізник АТП1 , який обслуговує даний маршрут , ігнорує прохання мешканців даного району, пропонуючи взамін маршруту 36 , сполученням Винники(Забава)-Привокзальна , маршрут 36а, який курсує лише від Забави до центру Винник, пропонуючи пересадку на автобуси 29 або 5а. Прохання запустити приміський маршрут з трьохзначним номером з нижньої частини Винник
до центру Львова. В зв'язку з тим , що вулиці Личаківська, Підвальна , Гонти є протягом дня переповнені, пропонується запустити даний маршрут через Лисиничі, вулиці
Тракт Глинянський, Богданівську,
Пластову, Б.Хмельницького. Оскільки м.Винники є в підпорядкуванні Львівської міської ради, маршрут можна запустити, наприклад з с .Волиця , яке відноситься до Пустомитівського району або з іншого , прилеглого до Винник населеного пункту

Дата створення:

Станом на 22 жовтня петицію підписали 95 осіб з 1000 необхідних.