+ ще 183 громади!

Ремонт автомобільної дороги районного значення С140205 Буськ – Соколя в межах села Побужани

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Громада с. Побужани звертається до Вас із проханням надати допомогу у вирішенні проблеми ремонту автомобільної дороги районного значення С140205 Буськ – Соколя в межах села Побужани.

Автомобільна дорога має особливе значення, так як через відрізок дороги с. Побужани відбувається сполучення населених пунктів таких як: Побужани, Волиця, Соколя з районним центром.

В зв'язку з цим є певні незручності в отримання соціальних послуг, що надаються у районному центрі – це, зокрема, оформлення пільг та субсидій, лікування у центральній районній лікарні та інших адміністративних послуг.

Крім цього в с. Побужани працює загальноосвітня школа І-ІІІ ст. та дошкільний навчальний заклад ( в яких навчаються діти з окружніх сіл таких як: Грабова, Соколя, Волиця, Деревляни, Ленарівка, Ракобовти, Яблунівка), а погане дорожнє покриття спричиняє певний дискомфорт у дітей під час поїдки до навчальних закладів, а також часті поломки шкільких автобусів під час курсуванням по даному дорожньому полотні.

На ділянці дороги в межах села Побужани переважає ямкове ураження дорожнього полотна, але на ділянці від центру населеного пункту (50.017880, 24.559186) до кінця населеного пункту (50.024316, 24.557779), в сторону с. Соколя, дорожнє суцільно зруйновано, є аварійно-небезпечним, та потребує капітального ремонту.

Просимо звернути увагу на дані обставини та розглянути можливіть ремонту даної автомобільної дороги.

Дата створення:

Станом на 21 жовтня петицію підписали 149 осіб з 1000 необхідних.