Запустити комунальний автобусний маршрут по вул. Пасічній

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Вул. Пасічна є магістральною вулицею загальноміського значення. Через вул. Пасічну маршрутами громадського транспорту близько 80 тис. мешканців щоденно мали б діставатися інших районів міста Львова (це мешканці самої вул. Пасічної, районів «Майорівка», вулиць Лисинецька та частково Джорджа Вашінгтона, а також частково мешканці міста Винники, вулиць Личаківської та Тракту Глинянського). Мали б діставатись, але у більш-менш людських умовах дістатись можливо лише поза годинами «пік». Тобто ні на роботу ні з роботи ви не доїдете, так само не доїдете і до Пасічної з Сихова, центральної частини Львова та інших районів. Причина очевидна - по вул. Пасічній як відомо не курсують ні трамваї, ні тролейбуси, ні великогабаритні автобуси, немає жодного комунального маршруту громадського транспорту. Курсують лише малогабаритні «маршрутки» приватних перевізників, які у народі на жаль справедливо і влучно називають скотовозами. У маршрутці розрахованій на перевезення 22-ох пасажирів їздить по 45 і більше людей. Про поїздку з дитячим візком і згадувати нічого. Коли пасажирів менше, тоді майже немає і маршруток, після 20 год. 30 хв. на маршрутку розраховувати не варто. Ситуація є критичною і була практично такою ж і до 2016 року, коли розпочався ремонт вул. Личаківської.
Вимагаємо запустити комунальний автобусний маршрут по вул. Пасічній, на якому курсуватимуть великогабаритні автобуси. Існує декілька варіантів прокладання маршруту. Головне щоб він транспортно поєднував вулиці Зелену і Личаківську через вул. Пасічну, тобто поєднав Пасічну з трамваєм і тролейбусом.

Дата створення:

Станом на 12 грудня петицію підписали 104 особи з 500 необхідних.