Запустити великогабаритний автобус який курсуватиме по вулиці Пасічній

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

У зв’язку з купівлею м. Львовом великогабаритний автобусів, прошу запустити хоча б один маршрут на вул. Пасічну, оскільки на вул. Пасічній не курсує ні один великогабаритний автобус (лише маршрутки), а за словами заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрія Білого, великогабаритні автобуси мають запустити туди, де немає тролейбуса або трамвая, така і є вулиця Пасічна, оскільки трамвай №2 курсує по вулиці Личаківській і лише на кінцеву зупинку заїжджає на вул. Пасічну і лише на її початок, а також у зв’язку з великою кількістю студентів які проживають в гуртожитках ЛНУ ім. Івана Франка (а їх а ж 3) і великою кількістю мешканців вул. Пасічної, зайти в маршрутку дуже складно.
На даний момент транспорт на вулиці Пасічній залишається в дуже поганому стані.
Прошу запустити великогабаритний автобус з кінцевою зупинкою на вулиці Медової печери 40, який курсував би по вулиці пасічній а потім по вулиці Личаківській в центр і на залізничний вокзал, таким чином велика кількість студентів могла б добратись до гуртожитків і до ВНЗ, і велика кількість мешканців могли б добратись додому оскільки на теперішній час це зробити дуже складно.

Дата створення:

Станом на 20 листопада петицію підписали 57 осіб з 500 необхідних.