Повернення автобусу 5А (Винники -пл.Різні) на попередній маршрут

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Прошу Львівську міську раду розглянути питання про повернення автобусу 5А (Винники -Личаківська- пл.Різні) на попередній маршрут (Винники - Богданівська - Пластова - Б.Хмельницького - пл.Різні)
На даний момент автобус 5А курсує через вулиці Личаківську, Підвальну, Гонти. Дані вулиці протягом дня є майже постійно переповнені. Зростає час доїзжання пасажирів до центру Львова, а також зростають витрати пального перевізників під час постійного простоювання в корках. Крім того даний маршрут частково дублює автобусний маршрут 29 (Винники - Залізничний вокзал).
Попередній маршрут автобусу 5А через вулиці Богданівську, Пластову, Кукурудзяну, Б.Хмельницького був більш зручним. На ньому майже не було корків. Крім того попередній маршрут давав можливість мешканцям Винник, Лисинич, Тракту Глинянського, Кривчиць без пересадок доїхати до АС-2 та станції Підзамче.
Пасажири, яким необхідно буде дістатися до вулиць Личаківської чи Підвальної зможуть скористатись маршрутом 29. На цьому маршруті працює достатня кількість автобусів.
Прошу розглянути дане питання. Сподіваюсь на позитивне рішення. Дякую.

Дата створення:

Станом на 20 листопада петицію підписали 141 особа з 500 необхідних.