Закупівля магнітно-резонансного томографа для потреб Львова

ОХОРОНА ЗДОРОВ’Я

Звертаюсь до Управління охорони здоров"я з пропозицією придбати для потреб міста Львова додатковий аппарат МРТ. На даний момент єдине місце в Львівській області, де пацієнт може зробити безкоштовну магнітно-резонансну томографію - це Львівський обласний діагностичний центр на вулиці Пекарській. Черга на дане обстеження величезна. Направляють сюди хворих зі всієї області. Запис здійснюється один раз на місяць. Чергу люди змушені займати з ночі. Місць для всіх не вистарчає. Навантаження на єдиний апарат величезне. Через це він іноді виходить з ладу . Під час останньої поломки, яка тривала де-кілька місяців, пацієнти змушені були користуватися послугами приватних кабінетів МРТ, в яких вартість обстеження однієї ділянки складає орієнтовно 1500-2000 грн.. Пропоную придбати ще один магнітно- резонансний томограф для потреб мешканців Львова і встановити його в одній із міських поліклінік, створивши додатковий міський мыжрайонний діагностичний МРТ-кабінет на зразок міського міжрайонного скринінгового центру на вулиці Виговського

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 20 вересня петицію підписали 21 особа з 500 необхідних.