Запустити великогабаритний громадський транспорт за наступним напрямком: ТЦ «Іскра» - ТЦ «Три слони».

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

У зв’язку з купівлею м. Львовом великогабаритний автобусів просимо розглянути можливість введення додаткового маршруту з Сихова ( а саме: від ТЦ «Іскра» до Метро-кільцева дорога або навіть до ТЦ «Три слони». )
Через перевантаженість автобуса № 14 водії взагалі не зупиняються на частині зупинок, особливо нереально сісти на автобус у час ПІК та на вихідні на ділянці ТЦ «Іскра» - Ринок «Шувар».
При максимальній пасажиромісткості автобусів 43 чол., в години пік та на вихідні автобуси вказаного маршруту постійно перевозять 55-60, а нерідко і більше 60 чоловік, а крики пасажирів про притиснуті дверями руки та ноги для водіїв маршруту звична річ. При цьому максимальна кількість пасажирів набивається в автобус нерідко ще на кінцевій зупинці, тому пасажири наступних зупинок у час ПІК та на вихідні не мають жодного шансу сісти на автобуси даного маршруту. Побачити лише сидячих пасажирів у маршруті № 14 майже нереально. При цьому стан маршруток жахливий, кожного дня через поломки машини покидають маршрут та їдуть в парк! А на даній ділянці іншого маршруту не передбачено окрім № 14.
Як наслідок, мами з маленькими дітьми на візках та особи з обмеженими можливостями, пасажири з валізами які доїзжають до автостанції повністю позбавлені можливості добратись громадським транспортом з Сихова до АС «Західної» та у зворотньому напрямку, у тому числі просимо розглянути варіант продовження маршруту до ТЦ «Три слони»
З метою вирішення вищеназначених проблем та забезпечення прав пасажирів, просимо запустити комунальний великогабаритний громадський транспорт за наступним напрямком: ТЦ «Іскра» - ТЦ «Три слони».

Дата створення:

Станом на 12 грудня петицію підписали 31 особа з 500 необхідних.