Замінити малогабаритні автобуси на маршруті № 14 на великогабаритні.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

У зв’язку з купівлею м. Львовом великогабаритних автобусів, прошу розглянути можливість замінити малогабаритні автобуси на маршруті № 14 на комфортні великогабаритні автобуси і дати можливість сихівчанам доїхати до автостанції «Західна», що біля кільцевої дороги біля «МЕТРО».

Жоден комунальний громадський транспорт м. Львова не їздить з Сихова до АС «Західна». Міські пасажирські перевезення між Сиховом та АС «Західна» здійснюються лише приватним перевізником «Міра і КО», який обслуговуює маршрут № 14

Автобуси, які обслуговують маршрут № 14 взагалі не пристосовані для перевезення великої кількості пасажирів з багажем.

Коли автостанція знаходилися біля залізничного вокзалу, то пасажири від Сихова могли доїхати з великим багажем зручним великогабаритним автобусом № 16.
Але міською радою було прийнято рішення перенести АС до кільцевої дороги біля «МЕТРО». А про транспорт на сихівському напрямку, де проживає величезна кількість мешканців, не подумали логісти.

Як наслідок, мами з маленькими дітьми на візках та особи з обмеженими можливостями на візках, які приїжджають до Львова на лікування та пасажири які везуть габаритний багаж, велика кількість студентів з приміських напрямків могла повністю позбавлені можливості добратись громадським транспортом з Сихова до автостанції та у зворотному напрямку.

З метою вирішення вищезазначених проблем та забезпечення прав пасажирів, просимо запустити комунальний великогабаритний громадський транспорт з Сихова до АС «Західна».

Дата створення:

Станом на 12 грудня петицію підписали 79 осіб з 500 необхідних.