+ ще 161 громадa!

Перенесення кінцевих зупинок габаритних автобусів «Еспрес» та «2А» з кільцевої дороги біля «МЕТРО» до ТЦ «Три слони».

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Прошу Львівську міську раду розглянути питання про перенесення кінцевої зупинки габаритних автобусів «Еспрес» та «2А» з кільцевої дороги біля «МЕТРО» до ТЦ «Три слони».
На даний момент автобуси вказаних маршрутів чекають по 15-20 хвилин на кінцевій зупинці біля МЕТРО, і коли одночасно стоїть два автобуси – вони перекривають повністю рух транспорту для висадки і посадки пасажирів.
На даній кінцевій зупинці МЕТРО скупчується велика кількість міських маршрутів (14, 21, 28) та величезна кількість приміських маршрутів (138, 156, 183, 184, 184-А, 187) Крім того на даній зупинці проводять висадку пасажирів автобуси, які прибувають до АС «Західна» (Рудно, Зимна вода, Самбір, Стрий, Турка, Городок, Черляни, Мостиська, Шегині, Сусолів, Люблін і багато інших напрямків).
Через те, що на зупинці стоять одночасно 2 великих автобуси, провести посадку на інші маршрутки стає неможливим! Пасажири, яким необхідно дістатися до своїх маршруток вимушені вибігати на проїзну частину дороги, наражаючи себе на небезпеку.
Перенос кінцевих зупинок зняв би напругу на даній зупинці і розвантажив скупчення машин на зупинці.
Прошу розглянути дане питання. Сподіваюсь на позитивне рішення. Дякую.

Дата створення:

Станом на 16 грудня петицію підписали 87 осіб з 500 необхідних.