+ ще 183 громади!

Вирішення проблеми ТРАНСПОРТНОГО КОЛАПСУ в мікрорайоні Рясне !

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

1) Забезпечити регулярне, достойне, задеклароване на папері, по факту не курсуюче маршрутне сполучення міського транспорту на Рясне . Стратегічні сполучення :
-Рясне-Привокзальна (49) ,
-Рясне - міська клінічна лікарня швидкої допомоги (12)
-Рясне - Сихів (11)
-та ін...
2) Закладення у бюджет міста та виділення коштів ,розроблення проектно-кошторисної документації ,резервування зем.ділянок під будівництво додаткових, життєво-необхідних транспортних магістралей з Рясного закладених у Генеральному плану м.Львова:
- Рясне -Левандівка
- Рясне - Тунельна(через «Садовий Кооператив Сади» виїзд на вул. Тунельну) - Малоголосківська- Галицьке Перехрестя.
3) Закладення в бюджет та розроблення проектно кошторисної документацї по будівництву електричної мережі для курсування тролейбусного транспорту для сполучення мікрорайону Рясне !

20 грудня 2018 року депутатами Львівської міської ради розглянуто проект ухвали № 4411 про розгляд електронної петиції "Вирішення проблеми транспортного колапсу в мікрорайоні Рясне!". За результатами розгляду згаданий проект ухвали підтримано. До наступного пленарного засідання відповідальний виконавчий орган Львівської міської ради підготує та представить дорожню карту вирішення проблем, які порушені у петиції.