Про викуп ЛМР колишнього навчального корпусу Львівської загальноосвітньої школи-інтернату №2 (неж. приміщень на вул.Короленка,7 ) для суспільних потреб громади та створення там нового закладу освіти

ОСВІТА

Петиція за ініціативою ГО «БАТЬКІВСЬКА РАДА ЛЬВІВЩИНИ».
Депутати Львівської обласної ради 25.10.2018 під час сесійного засідання прийняли рішення включити нежитлові приміщення на вулиці Короленка,7 у Львові до Переліку об’єктів спільної власності територіальних громад області, що підлягають приватизації способом аукціону з умовою продажу для освітній цілей.
Дані приміщення – колишній навчальний корпус Львівської загальноосвітньої школи-інтернату №2, щодо котрого були скандали, судові та кримінальні справи.
Однак, у час тотального дефіциту приміщень комунальних навчальних закладів, зокрема, садків та шкіл, переповненою чисельністю груп в ЗДО та в закладах середньої освіти, відсутністю побудови нових шкіл та садків, у зв’язку з чим тисячі дітей в порушення вимог Конституції України та інших нормативно-правових актів не здобувають дошкільну освіту та позбавлені можливості здобувати доступну, якісну та безкоштовну освіту в комунальних ЗДО та закладах середньої освіти, ГО «БАТЬКІВСЬКА РАДА ЛЬВІВЩИНИ» вимагає:
- викупити нежитлові приміщення на вулиці Короленка,7 у Львові (колишній навчальний корпус Львівської загальноосвітньої школи-інтернату №2) для суспільних потреб громади Львова та створення там нового комунального дошкільного закладу освіти чи школи.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 21 листопада петицію підписали 67 осіб з 500 необхідних.