+ ще 163 громади!

Розробити та реалізувати програму з відновлення спортивних майданчиків на території шкіл міста

СІМ’Я, МОЛОДЬ, ДІТИ

Більшість спортивних майданчиків, що розташовані на території шкіл перебувають у вкрай занедбаному стані. Футбольні поля поросли травої, ворота знищені, на бігових доріжках відсутнє нормальне покриття, турніки знищені і т.д. Пропоную розробити та реалізувати спеціальну міську програму по відновленню шкільних спортивних майданчиків. Для цього пропоную залучити кошти з міського бюджету та кошти потенційних спонсорів (футбольні, волейбольні клуби, гуртки, рекламодавців). Якщо клуби-спонсори вкладають кошти в шкільні спортивні майданчики, то їм надається можливість тренувань на даних спортмайданчиках в узгоджений (позаурочний) час. Це призведе до популяризації спорту у місті, залучення молоді до занять спортом. Можна також на цих майданчиках проводити різноманітні турніри, веселі старти не тільки для молоді, а й для батьків, сімей та мешканців відповідних мікрорайонів (це окрема тема). Також відновлення спортивних майданчиків та закріплення їх за територіями шкіл дасть можливість вберегти ці території від можливої забудови.

Дата створення:

Станом на 20 січня петицію підписали 132 особи з 500 необхідних.