Покращити транспортне сполучення мікрорайону Новий Львів з іншими районами міста

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Кількість транспорту, яка проїжджає через Новий Львів невпинно зменшується, у той час, як у мікрорайоні зростає 15 (!) новобудов. За останні 2 роки перестали курсувати маршрутки №30, №54 та №35, у вихідні дні не їздить і №27. Після 21:30 доїхати навіть з центру немає чим, єдина можливість - це трамвай №8, до якого ще необхідно добратися. Більшість транспорту, яка все ж їздить через мікрорайон починає свій маршрут на Сихові (маршрути 13, 16, 26, 53), звідки приїжджає уже катастрофічно повна.
Численні звернення на гарячу лінію міста нічого не діють, скарги просто реєструють і навіть не надають жодної відповіді. Особисті дзвінки в управління транспорту теж безнадійні - обіцянки про зміну ситуації після конкурсу перевізників не здійснилися. Хоча конкурс проведено - жоден перевізник не обрав пакет, у якому були вищезгадані 30 та 35, 54 маршрут.

Пропозиції щодо можливого вирішення проблеми:
- постфактум додати для перевізників, які обрали для себе лише комерційно вигідні маршрути по одному з вищезгаданих. Обов'язково відновити маршрут №30, адже він єдиний мав кінцеву на Новому Львові та доїжджав у точки міста, куди добратися зараз можна лише з пересадками. Покласти виконання цього завдання на комунальне АТП №1, яке на те і є комунальним, а не приватним. Жителі мікрорайону сплачують податки та мають повне право мати хоча б 1 маршрут зі свого району саме завдяки комунальному підприємству, яке закупляє автобуси з міського бюджету;
- продовжити час регулярного (щоденного!) курсування маршрутів №53 та №26 хоча б до 22:00, адже вони з'єднують мікрорайон з центром;
- призначити відповідальну особу за виконання завдань щодо покращення транспортного сполучення Нового Львова у управлінні транспорту Львівської міської ради.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 21 листопада петицію підписали 163 особи з 500 необхідних.