+ ще 161 громадa!

Щодо недопущення підвищення ціни на проїзд у громадському транспорті міста Львова без суттєвого покращення якості

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Нещодавно у багатьох засобах масової інформації почали поширювати новину про можливе підняття ціни на проїзд у громадському маршрутному транспорті міста до дев’яти гривень. Так, зі слів керівника Асоціації перевізників, економічно виправданий тариф – це 9 грн. 20 коп.

Перевізники вимагають, щоб Львівська міська рада переглянула тарифи до 1 грудня. Інакше вони або скоротять маршрути, або обмежать графік до 20.00.
Вважаємо, що таке різке підняття цін на проїзд у громадському транспорті є неприпустимим та безпідставним.

Враховуючи суспільний інтерес та важливість питання і задля уникнення напруги у суспільстві та невдоволення громади міста, ініціюю петицію щодо недоцільності підняття вартості за проїзд пасажирів у міському громадському транспорті без обґрунтування тарифу перевезень, покращення якості та графіку обслуговування маршрутів, а також введення електронного квитка.

Впевненні, що цю ініціативу підтримують тисячі львів’ян. Мешканці вважають, що якість та зручність перевезень не відповідає ціні за проїзд, яку чиновники Львівської міської ради, а також приватні перевізники пропонують підвищити. Варто нагадати, що перед попереднім підняттям ціни на проїзд приватні перевізники обіцяли покращити якість перевезення, проте цього не відбулося до сьогодні!

Оприлюднення відповіді не пізніше:

Станом на 18 грудня петицію підписали 532 особи з 500 необхідних.