+ ще 161 громадa!

Що до необхідності перегляду вартості проїзду автомобільним транспортом для уникнення повної зупинки.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Оновлення рухомого складу пасажирського автотранспорту є основним фактором забезпечення належної якості перевезення пасажирів. В умовах коли пальне, як основна складова собівартості послуги в діючому тарифі перевищує 70%, доходи автотранспортних підприємств не дозволяють покрити всі витрати їх поточної діяльності і поступово нарощується кредиторська заборгованість . Нестача обігових коштів не дозволяє своєчасно і в повному обємі проводити технічне обслуговування транспорту, що суттєво знижує рівень безпеки перевезень. Перегляд діючих тарифів до рівня економічно-обгрунтованих, а саме 9,00 гривень за поїздку дозволить:
1. В термін до трьох місяців привести існуючий рухомий склад до належного технічного і санітарного стану, і підвищити рівень безпеки перевезення пасажирів.
2. Вивести автотранспортні підприємства до рівня економічної привабливості для фінансових інституцій для подальшого кредитування закупівлі нової сучасної автобусної техніки в наступному 2019 році.
3. Створити реальні передумови для впровадження "Електронного квитка" в громадському транспорті.
Блокування перегляду тарифу на проїзд в пасажирському автомобільному транспорті неминуче приведе до транспортного колапсу в місті через зупинку транспорту.
Крім того встановлення тарифу нижчого від економічно- обгрунтованого розрахункового без компенсації різниці між вказаними тарифами , дозволить лише частково вирішити наявну проблему.
Підтримавши перегляд тарифу - Ви проголосуєте за розвиток громадського транспорту і європейську якість послуг.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 18 грудня петицію підписали 52 особи з 500 необхідних.