+ ще 161 громадa!

Визнання Міської комісії з безпеки дорожнього руху профнепридатною і звільнення від виконання обов"язків

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Виходячи з рішень які комісія приймає останнім часом можливо зробити висновок про те, що рішення приймаються без обгрунтування і проведення аналізу наслідків до чого можуть призвести дані зміни і приймаються аби прийматись.
Приклади рішень кожний з мешканців може відути на собі:
-Перехрестя Пасічна-Личаківська, щоденні корки через зміни в дорожньому русі (ніколи небуло).
-Зміна руху на площі соборній (транспорт який минав і без того навантажену вул.Кн.Романа мусить на неї заїзжати і стояти в корках)
-Через трагічне порушення правил ПДД на Площі Соборній прибирання пішоходного переходу який там знаходиться роками (хтось проводив аналіз завантаженності даного переходу?)
-Прийняття рішення про створення смуги громадського руху на вул.Кульпарківській , Окружній корок на яких в години пік доходить до вул.Перфецького і повністю заблокованої Окружної
-Безліч вулиць по місту які з двухсторонніх перетворюються в односторонні і при тому з рухом тільки в один бік(приклад вул.Хотинська,Головацького,Перова - три паралельні вулиці прийняті на односторонні, і одностороність при тому йде в бік від Городоцької; паралельні площа Старий ринок як і вул. Пильникарська в бік до вул.Б.Хмельницького односторонні
-Перехрестя вул. Городоцької - вул. Народної - станом на 21.11.2018 не вжиття заходів по встановленню світлофорного об"єкту в місці концентрації ДТП
-вул. Кульпарківська (Кардіологічний центр) - встановлення знаків зупинка заборонена, (яким чином літні люди мають потрапляти до лікарні??)
Безліч прикладів які кожний мешканець відчув на собі.Данний склад комісії повинен бути звільненим від виконання обов"язків і відміна некомпетених рішень.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 18 грудня петицію підписали 35 осіб з 500 необхідних.