+ ще 163 громади!

Звільнити вульці Львова від приміських маршруток. Приміські автобуси повинні курсувати лише до найближчої автостанції.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

13 грудня 2018р. у приміщенні Львівської міської ради відбувся круглий стіл з розгляду вимоги представників громади м. Пустомити щодо зміни схеми руху маршруту приміського автобуса №141 "Львів - Пустомити" з продовженням від АС 3 до приміського вокзалу. https://www.facebook.com/groups/pustomyty.online/permalink/2320268921539168/ На цьому засіданні представники громади м. Пустомити пригрозили перекриттям доріг в разі якщо не буде погоджено зміни в русі цього маршруту.
На сьогоднішній день місто Львів практично захлинається від трафіку приміських маршрутів, що рухаються вулицями Львова.Така ситуація є неприпустимою, адже громада Львова потерпає із за засилля приміських маршрутів. Пасажири громади м. Львова, що їдуть на роботу чи з роботи вимушені простоювати в корках із за засилля приміських маршрутів.
Тому звертаємось до чиновників, від яких залежить доля громади Львова негайно вирішити питання про заборону курсування приміських маршрутів містом. Приміські маршрути повинні доїжджати лише до найближчої автостанції.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 20 січня петицію підписали 59 осіб з 500 необхідних.