+ ще 183 громади!

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Взагалі відстутнє транспортне сполучення житлового комплексу з іншими частинами міста. Найближча зупинка знаходиться на вулиці Зеленій (вул. Зубрівська) на відстані майже 1 кілометр. Прохід цією дорогою у дощову погоду, в темну пору доби є неможливим.

Крім цього, навіть з вулиці Зубрівської відсутнє сполучення з залізничним вокзалом, районом вулиці Сахарова, Городоцька, Героїв УПА.
У комплексі знаходиться 6 заселених багатоквартиних будинків, також 2 на стадії завершення, будуються додаткові будинки, окрім цього поруч з ЖК "Пасічний" розташований комплекс Villa Magnolia, який теж позбавлений сполучення.

Цю проблему могло б вирішити облаштування зупинки громадського транспорту на перехресті вулиць Пасічна-Пирогівка поруч з комплексом та внесення змін в схеми транспортної системи міста Львова.

25 квітня 2019 року депутатами на пленарному засіданні Львівської міської ради розглянуто проект ухвали № 4945 про розгляд електронної петиції "Забезпечення транспортного сполучення Житлового комплексу "Пасічний" з іншими частинами міста". За результатами розгляду проект ухвали депутатами підтримано.