Врятуйте від інфекції! Перенесення смітників з під вікон вул.Федорова,20

ЕКОЛОГІЯ

Згідно з Наказом МОЗ від 19 червня 1996 року N 173 “Про затвердження Державних санітарних правил планування та забудови населених пунктів”, смітники мають стояти не ближче ніж 20 метрів від ігрових майданчиків та житлових будинків, а в нашому випадку вони розміщенні прямо під вікнами будинку по вул. Федорова, 20 ( менше ніж 10 м від колії по вул. Руській, поряд з трамвайними зупинками, де є великий потік туристів!) Вічний сморід та антисанітарія, контейнери вічно переповнені, адже ці смітники використовують більшість ресторанів та кав'ярень, які знаходяться в на пл. Ринок та в окрузі! Найгірше, це-постійні мешканці-щурі, які вже відчувають себе господарями, не бояться людських криків та відлякувань, повільним кроком йдуть до під'їзду, якщо люди стоять на перешкоді - кидаються на них, їх не один,не два їх «тьома» (є фото та відео) Прошу в найкоротші терміни вжити заходів до перенесення смітників, згідно санітарних норм. Врятуйте мешканців від інфекцій!

Дата створення:

Станом на 19 квітня петицію підписали 38 осіб з 500 необхідних.