Встановлення автоматів для продажу квитків для проїзду в трамваї та в тролейбусі на зупинках проходження маршруту або у самому транспорті

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Усім не секрет що при користуванні трамваєм або тролейбусом необхідно придбати квиток на проїзд. Натомість можливості придбати квитка у більшості містян та туристів не має так як усі зупинки не обладнані автоматами для продажу квитків або у самому трамваї та тролейбусі не встановлені автомати для продажу квитків. Один вихід придбати квиток лишається у водія, який крім керування транспортом має ще обслужити людей та продати квитки. Крім того, біля кабіни водія завжди багато пасажирів які хочуть придбати квитки, що породжує не зручності іншим пасажирам та гостям. Іноді виникають ситуації коли передаєш за квиток або не вертається квиток або з двох квитків вертається лише один, що негативно впливає на імідж туристичного міста. Прошу підтримати дану петицію, щоб була можливість пасажирам користуватися комфортно і зручно електротранспортом міста!

Дата створення:

Станом на 24 квітня петицію підписали 111 осіб з 500 необхідних.