+ ще 183 громади!

ОСВІТА

Шановні мешканці Левандівки , депутати , міський голово !
Зміст цієї петиції полягає в тому , щоб приєднати , шляхом викупу (оренди , тощо) колишнє приміщення дитячої поліклініки , що розташоване поруч СЗШ № 65.
На сьогоднішній день в школі навчається 1700 учнів і відповідно катастрофічно бракує більше 20 учбових класів для нормального проведення учбово-виховного процесу..
Прохання до влади міста , знайти можливість придбання цього приміщення в ПАТ "Укрзалізниця" для потрет СЗШ № 65.

25 квітня 2019 року депутатами на пленарному засіданні Львівської міської ради розглянуто проект ухвали № 4944 про розгляд електронної петиції "Приєднання приміщення колишнього дитячого поліклінічного відділення №2 (вул.Роксоляни 33-а) для організації навчального процесу СЗШ 65". За результатами розгляду проект ухвали депутатами підтримано.