Запровадження «паперового» проїзного (абонемента) в автобусах і трамваях, тролейбусах у Львові.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Завдяки такому місячному проїзному, ми пасажири зможемо зробити безкоштовно пересадку із трамвая/тролейбуса на автобусні маршрути, які перелічені нижче, і користуватись комунальним транспортом без обмежень в кількості поїздок. Пропонуємо, щоб вартість місячного абонементу вираховувалась наступним чином: ( (20 днів * 1,5 поїздки * на тариф разової поїздки в автобусах ( 7 грн.))+( (10 днів * 2 поїздки * на тариф разової поїздку в електротранспорті). При діючих тарифах місячний абонемент має складати 310 грн (повний) 260 грн (студентський) на один місяць.
«Паперовий» місячний проїзний квиток, яким ми зможемо користуватись у всіх трамвайних, тролейбусних і наступних автобусних маршрутах: 1А (вул. Б. Хмельницького (Галицьке перехрестя) – пл. Галицька), 2А (вул. Городоцька (АС «Західна») – вул. Університетська), 3А (вул. Стрийська (ТРЦ «Кінг Крос Леополіс») – пл. Різні), 4А (просп. Червоної Калини – пл. Різні), 5А (Винники (вул. Кільцева) – ст. Підзамче), 6А (вул. І. Величковського (Рясне-2) – пл. Галицька), 9 (вул. Максимовича – с. Муроване), 10 (Залізничний вокзал – вул. Стрийська (ТРЦ «Кінг Крос Леополіс ), 16 (вул. Сихівська – Залізничний вокзал), 19 (Миколайчука-Антоновича), 20 (вул. Польова – вул. Суботівська), 28 (смт. Рудно (вул. Мазепи) – вул. Варшавська), 29 (м. Винники (вул. Івасюка) – вул. Чернівецька), 32 (Залізничний вокзал – просп. Червоної Калини), 37 (вул. Скрипника - вул.Підголоско), 45 (вул. Пулюя – пл. Галицька), 40 – (Винники – King Cross), 47А (пл. Різні – просп. Червоної Калини),
49 ( Рясне-2- Приміський Вокзал), 46 (просп. Червоної Калини – вул. Пилипа Орлика), 52 (вул. Городоцька (АС «Західна») – пл. Різні).

Дата створення:

Станом на 24 квітня петицію підписали 120 осіб з 500 необхідних.