+ ще 184 громади!

«Збережемо та відновимо стадіон Торпедо!»

Стадіон "Торпедо" на вул.Золотій, 40 а впродовж багатьох років перебуває у занедбаному стані. Станом на сьогодні стадіон є у власності ПАТ АКБ банку «Львів». Банк Львів підтвердив згоду на продаж стадіону на суспільні потреби.
Проте на мої неодноразові звернення до міського голови з пропозицією викупу стадіону для суспільних потреб від 14.09.2017р., від 22.03.2018р., від 17.05.2018р., від 11.12.2018р. ніяких дій вчинено не було. Водночас на сесії ЛМР 20.12.2018 р. міський голова дав доручення розробити ПКД на реконструкцію «Торпедо» і виділити кошти. Досі цього також зроблено не було.
Тому я зареєстрував петицію «Збережемо та відновимо стадіон Торпедо!» , щоб громада Львова висловила свою чітку позицію щодо необхідності збереження та відновлення стадіону «Торпедо».

06 червня 2019 року депутатами на пленарному засіданні Львівської міської ради розглянуто проект ухвали № 5065 про розгляд електронної петиції "Збережемо та відновимо стадіон Торпедо".
За результатами розгляду проект ухвали депутатами підтримано.