Прохання про відміну ухвали №4803 від 04.04.2019 "Про неприпустимість здійснення торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом в тимчасових спорудах".

ЕКОНОМІКА ТА ФІНАНСИ

04.04.2019 року депутати міської ради прийняли ухвалу "Про неприпустимість здійснення торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом в тимчасових спорудах", дана ухвала позбавляє сотні підприємців,фопів засобу до існування. Змушує закривати магазини (особливо пивні). Загалом це тисячі людей будуть позвавлені роботи. Місто втрачає величезні кошти, бо зменшуються суми сплати акцизного податку, податків які платяться за працівників і т. д.. Прохання до міського голови, депутатів міської ради та компетентних органів відмінити цю "смертельну" ухвалу для багатьох людей. Багато ФОП "я втому числі" вклали остані гроші в бізнес в надії отримати прибуток, а зараз залишаються зараз без грошей які вклали і без джерела доходу.

20.06.2019 Львівською міською радою було розглянуто проект ухвали "Про розгляд електронної петиції “Прохання про відміну ухвали № 4803 від 04.04.2019 “Про неприпустимість здійснення торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом в тимчасових спорудах“. За результатами голосування дану електрону петицію не було підтримано.

Петицію підписали 544 особи з 500 необхідних.