Заборонити ямковий ремонт доріг струменевим методом під час руху автомобілів

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Опис проблеми:

Відповідно до норм «ВБН В.3.2-218-177-2004. Ямковий ремонт асфальтобетонного покриття автомобільних доріг струменевим методом із застосуванням бітумних емульсій» зазначена вимога, що дорожній рух транспортних засобів можна відновлювати після виконання ремонту з обмеженою швидкістю до 40 км/год протягом двох тижнів;
Фактично у Львові даний ремонт здійснюється у денний період підчас інтенсивного руху автомобілів. Це призводить до масових пошкоджень транспортних засобів камінцями (щебенем дрібної фракції), які вилітають з пневмо-гідравлічної гармати та з-під коліс транспортних засобів і налипанням смоли (бітумомінеральної суміші) на автомобілі, яка руйнує лакофарбове покриття.

Вимога петиції:

Заборонити проводити ямковий ремонт асфальтобетонного покриття автомобільних доріг струменевим методом із застосуванням бітумних емульсій на території м. Львова у часових проміжках 7:00 - 22:00, та зобов’язати встановлювати дорожні знаки з обмеженням швидкості до 40 км/год на термін 14 днів після виконання ремонтних робіт описаних вище.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 27 травня петицію підписали 307 осіб з 500 необхідних.