Зберегти пункт прийому склотари, та кооператив садівників Львівщини на Глибокій 5.Відкликати позов!

ІНШІ

У зв язку, що є конфлікт між ОСББ «Глибока-Еліт»( Львів, вул. Глибока 9) та садівників-любителів та городників Львівщини(Львів, вул. Глибока 5), через суборенду, приміщень адрес, їх Львів, вул. Глибока 5, садівники впродовж останніх 20 років здають окремі приміщення під діяльність пункту з прийому втор сировини.
Суть така, даний кооператив діє в комунальних приміщеннях ще 1995 року, в 2012-13 році міська рада відвела поряд земельну ділянку, Львів, глибока 9, там почалося нове будівницво. З близько 2016 року, будинок вулиці на Глибокій 9 ввели в експлатацію, почався продаж та здача його приміщень та квартир
З 18 року, правлінню ОСББ, на глибокій 9, на сподобались так би мовити сусіди, там поряд розміщений смітєвий майданчик фірми аве, часто відбувються зібрання членів кооперативу садівників, привозять садженці, у підвалі працюв прийом склотари!
В свою чергу управління комунального майна ради, подало позов до суду № 914/63/19, про дострокове різірвання договору та виселення садівників любителів з приміщень нежитлової будівлі на Глибокій 5!
В реальний час іде судовий розгляд № справи 914/63/19( можна вільно читати в державному судовому реєстрі)

Я ВВАЖАЮ, ЩО КООПЕРАТИВ САДІВНИКІВ ТА ПУНКТ ПРИЙОМУ ВТОРСИРОВиИНИ, ЗА ТОЇ АДРЕСОЮ ВАРТО ЗБЕРЕГТИ ЗВАЖАЮЧИ НА НАСТУПНЕ, ОСКІЛЬКИ ТАКИЙ КООПЕРАТИВ Є ОДИНИЙ НА ВСЮ ЛЬВІВСЬКУ ОБЛАСТЬ, ТАЙ Й ПОБЛИЗУ НЕМАЄ Інших ПУКТІВ ПРИЙОМУ СКЛОТАРИ!
Дана петиція збирає підписи для відкликання позову, управляння комунального майна міської ради!

Дата створення:

Станом на 23 серпня петицію підписали 11 осіб з 500 необхідних.