+ ще 183 громади!

Вирішили проблему траспортного колапсу у місті Львів

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

У місті Львові щоденно спостерігається транспортний колапс. Оскільки велика частина транспорту (приватного і громадсього) їде через центр міста (проспект Свободи, район Магнусу, церкви Анни, вул Підвальної і прилягаючі вулиці та багато інших) - проїзд містом є дуже проблематичним більшість робочого дня. Це спричиняє багато незручностей як і для приватного так і громадсього транспорту, а також погіршує якість повітря. Для цього пропонується:

- Створити тунель для руху траспорту під центральною частиною міста, для того щоб можна було вільно проїхати з півдня міста на північ (і навпаки). Також обмежити рух транспорту у центральній частині міста.

- Створення системи підземних та надземних пішохідних переходів у Львові, для того щоб зменшити час і кількість світлофорів у центральній частині міста.

- Створення системи метрополітену - це розвантажить громадських транспорт, а також зменшить необхідність використання приватного транспорту.

- Ваш варіант

Дата створення:

Станом на 19 жовтня петицію підписали 140 осіб з 500 необхідних.