+ ще 172 громади!

Розморозити проект Львівського Метрополітену

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Враховуючи той факт , що місто Львів перевантажене , враховуючи затори та дуже велику кількість громадського та приватного транспорту , пропоную розморозити проект Львівського метрополітену , для збереження архітектурного вигляду міста і для безпеки будівель які занесені до спадщини Юнеско , я пропоную проект метрополітену , який буде побудований не блище , ніж 1-го кілометра в радіусі від Львівської міської ради (Ратуші), на мою думку проект метрополітену має право на життя , враховуючи сучасні технології його буде набагато легше провести , ніж 25 років тому , ідея метрополітену має право на життя , але станом на сьогоднішній день цей проект заморожений , тому я прошу , його розморозити і почати роботи , що до проектування, І хоча б до 2022 року почати будівництво , і дозвольте пораду на майбутнє , не копайте вентиляційну шахту на території Палацу Потоцьких , на вулиці Коперніка , чи інших історично важливих будівель , пропоную згадати про Парк імені Івана Франка , там може бути перша станція Університет ,далі Цитадель там де Сховище . Погулянку де взагалі ніякої архітектури немає а далі Коновальця Кн.Ольги, Сихів, і маємо у Львові метрополітен , простіше кажучи проект потрібно розморозити і почати хочаб якусь роботу в цьому напрямку , про шо Вас і прошу , ніхто від Вас не вимагає вже і зараз копати котловани станцій , але повернутися до розгляду цього питання потрібно , зараз забудовують Сихів , далі Рясне , ще побудують 10-к будинків біля Скнилова і в жодну маршрутку ті люди не влізуть , тому будьте добрі знайдіть ті архіви і починайте працювати в даному напрямку , до речі вагони електрон переобладнати під вагони метрополітену , ідея взагалі бомба , вони мають крутий вигляд і відповідно ідеально б вписувалися в дану ідею , ще одне про трамвай і про те , що перспективу метрополітену ви відклали бог знає на коли мені відомо , тому і звертаюся до Вас через петицію а не через банальне звернення , задум в тому щоб це питання почати обговорювати вже і зараз а не бог знає коли , суть мого питання думаю зрозуміла

Оприлюднення відповіді не пізніше:

11 липня 2019 року на пленарному засіданні Львівської міської ради депутатами розглянуто проект ухвали про розгляд електронної петиції "Розморозити проект Львівського Метрополітену". За результатами голосування проект ухвали депутатами підтримано.

Станом на 20 липня петицію підписали 538 осіб з 500 необхідних.