Реконструкція памятника Івана Франка

Пропоную провести реконструкцію памятника , так от під час настопного виділення грошей на благоустрій Парку Костушка Чи парку Франка , чесно не памятаю як він зараз називається чи скажімо реконструкції памятника : Поставте вимогу замовнику змінити задню частину памятника. на ту яка була в 1984 році фото добавляю , на мою думку досить цікавий задум зробити вхід до парку по заду памятника , що до фінансування на проведення таких робіт то це взагалі не затратно, 4 камаза піску 4 камаза щебню , бордюк висотою в 1 метр і 100 квадратних метрів асфальтної бруківки. 1 Відразу одним ударом 2-х зайців ,1 ліквідуєте місце для розпивання алкогольних напоїв
2 створите ідеальне місце для продажу морозива
3 зробите цікаву зміну яку люди зацінять .
Ще одне прошу дати відповідь ,що спонукало органи виконавчої влади та коли це сталося і як так сталося , що таку цікаву деталь ліквідували , я маю наувазі вхід до парку з задньої частини памятника , я фото добавив , подивіться проаналізуйте і зробіть висновок , пойміть правильно вхід до парку , це краще ,ніж те шо там зараз , до речі зараз там імпровізований смітник , те бидло яке бухає біля того памятника викидує пляшки собі за спину , а отже провести подібні роботи справді доцільно , я надіюся відповідь буде цікавою а по суті

Дата створення:

Станом на 18 серпня петицію підписали 34 особи з 500 необхідних.