Ремонт непроїзної вулиці Курмановича

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Ремонт внутрішньоквартальної дороги по вулиці Генерала Курмановича, що знаходиться в Залізничному районі міста Львова.

Зараз дорога на вищезазначеній вулиці перебуває в дуже поганому стані (фактично вулиця є непроїзною). Я зафіксував такі типи руйнування та деформації дорожнього полотна: лущення, викришування, вибоїни, гребінка, зміщення, колійність, просідання, проломи, руйнування країв дорожнього одягу, тріщини загальні поперечні, сітка тріщин, відшарування захисного шару дорожнього покриття, а також відсутність дренажної системи (водовідведення).

Ця вулиця є дуже важлива для існування міста, бо:
- Зменшить навантаження приватного транспорту на вулиці Городоцької до 20% (якщо буде відремонтована вулиці Курмановича);
- Час проїзду вулицею Городоцькою від в’їзду в місто до «Левандівського моста» зменшиться на 3-5 хв (через переорієнтування транспортних потоків);
- Відстань від в’їзду в місто до мікрорайону Левандівка зменшиться на 30% і в часі це економія до 7 хв. (якщо буде відремонтована вулиця Кормановича);
- Зменшиться загазованість на перехрестях: Городоцька-Ряшівська, Городоцька-Івана Виговського, Городоцька-Сяйво.
- Зменшится шумовий діапазон на вулиці Городоцькій, що позитивно вплине на мікроклімат життя на цій вулиці і вона стане більш комфортною для життя.

Не менш вагомим аргументом, для негайного ремонту вулиці Курмановича є знаходження важливих підприємств для життя міста, серед яких є: Територіальний сервісний центр МВС, де кожного дня проходять переоформлення документів більше 200 автомобілів, а також тимчасова перезавантажувальна станція сміття (ТПО).

Тому, виходячи із вищенаведеного, прошу: в найкоротший час вжити заходів щодо тимчасових робіт для проведення дорожнього полотна по вул. Курмановича до норм чинного законодавтсва. Передбачити в бюджеті на 2019 рік кошти для капітального ремонту дороги по вулиці Курмановича на всій протяжності вулиці, яка складає 2, 1 км.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 17 червня петицію підписали 133 особи з 500 необхідних.