Зупинити будівельні роботи на пам ятці архитектури - віллі, та зберегти існуючий дитячий майданчик, Львів, вул. Русових 11

Опис питання, у зв язку із зміною власника адміністративної будівлі, Львів, вулиця Русових 11( будинок має статус пам ятки архитектури місцевого значення), і являється самим старішим на місцевості новий світ, так, як зданий в експлатацію в 1875 році, та побудований за проектом відомого архитектора, скульптора того часу, прізвище його Марконні, !

Там робітники, вже, розбили секції, огорожі 100 річного паркану, зняли шар грунту землі до 80 см., та місці праює екскаватор, розбили несучу стіну будівлі, вибивши новий дверний отвір, відгородили частину дитячого громадського майданчика, для будівельних потреб, демонтували рекламний щит. Це називається реставрацію на русових 11, відновлення дверей на місті вікна) + власники хочуть отримати від депутатів ради, 6.6 соток землі, котра є взаді за вказаною спородую, це призведе до сутєвого зменшення площі даного дитячого майданчика. Ми виступаємо проти!!!

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 17 червня петицію підписали 36 осіб з 500 необхідних.