Влаштування повноводного фонтану перед оперним театром

Звертаюсь до громади міста за підтримкою, щодо заміни "сухого" фонтану на площі перед оперним театром, на повноводний декоративний архітектурний елемент площі. Всетаки це центральна частина міста і потребує стаціонарних декоративних елементів благоустрою. Сухий фонтан, за визначенням - скоріше елемент розваги і пасує на переферійних площах та біля ТЦ. А за відсутності води(в момент вимкнення) ми отримуємо велику замощену каменем порожню територію. Тому даною петицією, я звертаюсь до ЛМР із проханням внести зміни в проект благоустрою площі та передбачити там фонтан, що буде наповнений водою. І в такому випадку освіжуватиме повітря навіть у вимкненому стані. Крім того слід врахувати досвід інших міст України і розмістити декоративний фонтан відповідний місцю і призначенню, з архітектурними елементами, що відповілатимуть оточенню та збагачуватимуть образ міста загалом. Прошу зголоситися згодних з такою трактовкою бачення центральної частини. Дякую.

Дата створення:

Станом на 25 серпня петицію підписали 107 осіб з 500 необхідних.