+ ще 184 громади!

Облаштування скверу за адресою вул.Бр.Міхновських 32-32а

У зв’язку з катастрофічним браком, а точніше абсолютною відсутністю! будь-якого скверу та/або озелененої території в районі вулиць Бр.Міхновських, Вернигори, Декарта, І.Шараневича, О.Степанівни, Стороженка, Щекавицька, М.Вовчка та Квітки-Основя’ненка, де можна було б у першу чергу молодим сім’ям з дітьми, людям похилого віку та й просто всім хто тут живе перебувати на свіжому повітрі – пропоную облаштувати територію закинутого підприємства, що знаходиться за адресою вул.Бр.Міхновських 32-32а, у сквер та/або озеленену територію.
При цьому належить сказати, в першу чергу міському голові та головному архітектору міста Лева, що щільна забудова цього ж району міста такими житловими кварталами як «Манхеттен», «Велика Британія», «Квартал Прауд», житлові будинки – будівництво, яких зараз ведеться по вул.Голубовича, 37 та по вул.Стороженка, 30 тільки погіршить і так вкрай проблемну ситуацію! з територіями для проведення дозвілля, зелених територій, скверів – де «нові» мешканці цього району міста елементарно не будуть мати куди вийти на прогулянку.
Якщо ж така земельна ділянка запланована для чергової забудови – наполегливо пропонується, щоби міська влада надала іншу земельну ділянку під забудову такому інвестору, і в такий спосіб запобігти ще більшому ущільненню будинками даного району міста Львова.

Дата створення:

Станом на 23 жовтня петицію підписали 228 осіб з 500 необхідних.