Оприлюднити план реконструкції магазину "Океан" у Львові затверджений компетентними органами містобудування.

18 липня 2019 року забудовник повністю знищив мозаїчну композицію "Море і риби", роботу Володимира Патика, видатного художника зі званням Народного.
Композиція, що становила пам'ятку монументального мистецтва України (публікація в книзі Decommunized: Ukrainian Soviet Mosaics,
автор Євген Нікіфоров, видавництво "Основи") 1978 року створення на фасаді магазину "Океан"(Володимира Великого 26а), була оздобою в комплексі будівлі, яку було повністю зруйновано.
Ми, громадськість міста Львова вимагаємо оприлюднити робочу документацію з планом реконструкції і затвердженням цього плану відповідальними посадовими особами.
Ми вимагаємо оприлюднити Ім'я посадовця, що підписав дозвіл на знищення будівлі. Ця людина не має права займати свою посаду. Ми, як громадський контроль хочемо знати, чи було вжито достатньо превентивних методів для уникнення ситуації, що склалася. Чи була офіційна задокументована домовленість з забудовником про умови збереження пам'ятки культури і мистецтва, а чи тільки усні домовленості. І якщо в плані реконструкції не було зазначено умови про збереження мозаїки, то хто його склав і затвердив?
Ми хочемо знати з чиєї вини так склалося і які необхідно провести дії, щоб це не повторилося в майбутньому.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 23 серпня петицію підписали 323 особи з 500 необхідних.