+ ще 184 громади!

Покращення вело та пішохідної інфраструктури по вулиці Липинського

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Відомо що вздовж вулиці Липинського від кільця Богдана Хмельницького і до кільця Чорновола проведено велодоріжки в дві сторони. Наразі ліва велодоріжка (та що у сторону Богдана Хмельницького) знаходиться в доволі поганому стані через велику кількість в'їздів-виїздів прилеглих територій та суміжних вулиць. Такі з'їздити з головної вулиці підвищують небезпеку для пішоходів а також велосипедистів через дуже обмежену видимість.
Потрібно більшість таких в'їздів перебудувати таким чином щоб рівень пішохідних переходів та вело переїздів був на рівні велодоріжки та пішохідного переходу, а для автомобілів була обладнана відповідно естакада.
(Приклад такого переїду див. вкладене зображення)

Переваги такої конструкції:
1) Збільшення безпеки для пішоходів, переїзду колясок і для велосипедистів;
2) Комфорт переходу пішоходів, значне покращення комфорту переїзду велосипедом;
3) Безпечніший виїзд автомобілів з прилеглих територій та перехресних вулиць.
Недоліки такої конструкції:
1) Комфорт переїзду такої конструкції автомобілем.

Вимога цієї петиції про обладнання такої конструкції вздовж вулиці Липинського по лівій і правій велодоріжках.
У вкладеному зображенні можна побачити червоними точками бажані місця встановлення такої конструкції переїзду та переходу (якщо вони не суперечать на законодавчому рівні)

Оприлюднення відповіді не пізніше:

Станом на 23 жовтня петицію підписали 509 осіб з 500 необхідних.