Відновити мозаїку "магазин Океан "

Суть петиції проста і банальна: провчити нахабного забудовника чи реконструктора чи як хочете його називайте . йде мова про ту компанію яка здійснювала реконструкцію . назвемо цю компанію умовно "компанія Х" бо згідно відповіді. в тексті петиції я не можуть називати цю компанію по назві чи згадувати її назву , хоча вважаю це повною нісенітницею тому кожного разу коли в тексті буде вказана фраза "компанія Х" то шоб ви розуміли кого я маю наувазі " .Якщо керівник цієї компанії тобто "компанії Х" пообіцяв залишити мозаїку , про те натомість її знищив , то за невиконання своїх обіцянок він має відповісти , я взагалі вважаю , що відповідати за свої слова це в межах норми , тому пропоную оригінальний спосіб вирішення даної проблеми , якщо дана петиція набере потрібну кількість голосів , а депутати на сесії міської ради підтримають дану пропозицію . то єдина умова згідно якої може бути відновлено будівництво на території магазину Океан , це відновлення чи відтворення з точністю до 99 % тої мозаїки яка була станом на початок реконструкції магазину , на мою думку це буде адекватне покарання , яке заслуговує чи "компанія Х" чи інша компанія яка буде займатися реконструкцією , розумієте ця мозаїка немає якоїсь історичної цінності , проте для мешканців Львова вона тай таки шось значила , тому вважаю що така ідея є адекватною і правильною , якщо власник території магазину океан чи власник самої будівлі хоче мати магазин чи назвемо це новий бізнес який буде на території того магазину то перше шо він забовязаний зробити це побудудувати стіну , нажаль розмірів не знаю , для прикладу нехай 5 метрів в висоту і 20 в ширину і на ті стіні відновить або відтворить мозаїку , лише після проведених робіт і погодження комісії яка оцінить і перевірить ідентичність мозаїки , можна буде проводити будь-які роботи. Тобто ця компанія будує стіну одну стіну розміру тої мозаїки , не знаю з цегли з піноблоків чи заливає стіну бетоном це не суттєму простими словами вимуровує стіну на ті стіні викладає мозаїку і виключно після погодження , що вона на 99% є ідентична починає проводити наступні роботи , зрозумійте правильно якщо ЛМР не дасть дозволу то власник тої будівлі отримає серйозний збиток , тобто йому не цікаво мати кусок землі яку він не може використати а отже в нього не буде іншого способу як потратити гроші відновити мозаїку і лише після того почати будівництво , вважаю свою ідею простою адекватною і на 100% ефективною , тому якщо Ви вважаєте , що таке покарання забудовнику є доречне то прошу підтримати мою петицію , та відповідно подібними , не побуюся того слова Ультиматумами змусити "компанія Х" чи іншу компанію відновити те шо було знищено

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 23 серпня петицію підписали 174 особи з 500 необхідних.