+ ще 183 громади!

ПЕТИЦІЯ проти будівництва на земельній ділянці (кадастровий номер 4610136900:05:005:0014) на вулиці акд. Є. Лазаренка, 38, 36, 40, 42 у м. Львові «ЗБЕРЕЖЕМО ПРОСТІР ДЛЯ ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ»

ПЕТИЦІЯ
«ЗБЕРЕЖЕМО ПРОСТІР ДЛЯ ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ»

Опис події:
Відповідно до Дозволу ДАБІ №ІУ115170941050 від 04 квітня 2017 року розпочинаються будівельні роботи з «Будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудованими підземним паркінгом на вул. акд. Є Лазаренка, 42 у м. Львові, замовник НУ «Львівська політехніка». Вказаний дозвіл наданий на підставі затверджених Львівською міською радою ще у 2013 році містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на вул. акад. Є. Лазаренка (між гуртожитком №12 і житловим будинком на вул. акд. Є. Лазаренка, 36) у м. Львові.
Дозвільні документи на будівництво видавалась та затверджувались без обговорення з територіальною громадою.
Будівництво передбачається здійснити на дитячому майданчику, спортивно – ігровому майданчику, футбольному полі, на відпочинковій та господарській зоні вказаної території.
Дозвільні документи на вказане будівництво не враховують збереження зеленої території, проїзду пожежних машин і доступу пожежників до приміщень, заборони паркування авто всередині житлових кварталів, граничних меж максимально щільної забудови, порушення інженерної безпеки, освітленості житлових приміщень, відповідності будівництва енергетичній ефективності (ДБН 2.2.Х.20ІХ).

Ми «проти» вказаного будівництва»!
Ми вимагаємо зберегти існуючий, гарантований Конституцією України, простір для гідного, щасливого, безпечного життя мешканців будинку №36, №38, №40, №42, студентів та працівників гуртожитку №12, №14,№15. Зберегти дитячий майданчик, спортивно – ігровий майданчик, футбольне поле, відпочинковий та господарський простір. Зберегти цілісність будівлі №38.
Ми вимагаємо, щоб Львівська міська рада, у межах наданих їй повноважень, прийняла відповідні рішення, які зупинять вказане будівництво.
Ми вимагаємо, разом з територіальною громадою, прийняти рішення щодо розвитку вказаної території.
Ми «за» поліпшення благоустрою вказаної території, розширення та будівництво освітніх, спортивно – оздоровчих, культурних та духовних будівель та споруд на вказаній земельній ділянці.

10 жовтня 2019р. на пленарному засіданні Львівської міської ради депутати не підтримали дану електронну петицію.