Продовження маршруту 21 ГОЛОВНА ПОШТА - ТЦ "ТРИ СЛОНИ" - до РЯСНЕ 1

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Мікрорайони РЯСНЕ-1 , РЯСНЕ-2 та Дачний масив с. Підрясне активно розбудовується і розростається, але єдиний громадський транспорт, що проїжджає відрізок кільцевої між вул.Городоцькою через с. Рясне-Руська до РЯСНЕ-1 це 1001, який є дуже нестабільним (інтервал 1 година на вихідних в це в кращому випадку), дуже мала маршрутка, таке враження що технічно непридатна (переобладнані "газельки")усі не поміщаються, дітей у школу неможливо відвести, маршрутки часто не зупиняються у звязку із перезавантаженістю режим руху тільки до 20год00хв тай дорожчим, стидно бачити що у нас у місті ЛЬВОВІ ще їздять такі "маршрутки". 21-й маршрут є суттєво стабільнішим, має більші та хороші автобуси. Продовження маршруту з завжди порожньої кінцевої ТЦ "Три слони" на 4км. не тільки вирішить проблему мешканців масивів, а й допоможе мешканцям не тільки смт. Рудне і с. Рясне-Руська, а й пасажирам автостанції "ЗАХІДНА" та районам РЯСНЕ-2 та РЯСНЕ-1 розвантажити маршрутки. ШАНОВНІ ДЕПУТАТИ! ПОВТОРНО Прошу підтримати петицію.
ДЯКУЮ.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 16 вересня петицію підписали 178 осіб з 500 необхідних.