Капітальний ремонт та розширення відрізку дороги, що сполучає Львів через вул.Замарстинівську з селищем Брюховичі (через Брюховицьке лісництво)

#КОРОТКА ІНФОРМАЦІЯ:

Станом на 2019 рік, останній повноцінний капітальний ремонт відрізку дороги Львів(вул.Замарстинівська) - Брюховичі, відбувався близько 10років тому. Натомість, щорічно відбуваються латкові та ямкові ремонти, котрі утримуються в належному стані близько року, потім все по новій, що приводить до щорічного розпорошення коштів платників податків.
За останні 9 місяців 2019 року на даному відрізку дороги, в т.ч. через неналежний стан дорожнього покриття, (вибоїни глибиною більше 25см), було скоєно більше 15 ДТП, на щастя, цьогоріч без летальних випадків.
Через розширення житлової забудови в Брюховичах, переведення військової частини по вул.Замарстинівській до земель житлової забудови на потреби бійців АТО ,перспективний розвиток 140га військової частини по вул.Незалежності України(Брюховичі), що також згідно генплану міста Львова має виїзд на цей же відрізок дороги, створює нагальну необхідність проведення повноцінного капітального ремонту з розширенням дорожнього полотна Львів(Замарстинівська) - Брюховичі.

#ПРОБЛЕМАТИКА:

- Наражає на небезпеку життя та здоров'я водіїв та пасажирів через неналежний стан дорожнього покриття.
- Нанесення матеріальної шкоди власникам автомобілів.
- Щорічні ямкові ремонти, що дають короткострокові результати, ціною постійних бюджетних видатків.
- Збільшення навантаження на дорожнє полотно через закоркованість та неналежний стан вул.Шевченка у м.Львові.
- Відсутність нахилу та дренажної системи, що підвищує зношуваність.

#ВИМОГИ:

1)НЕГАЙНЕ ВИДІЛЕННЯ КОШТІВ НА РОЗРОБЛЕННЯ ПРОЕКТНО-КОШТОРИСНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ КАПІТАЛЬНОГО РЕМОНТУ З РОЗШИРЕННЯМ ,НА ВІДРІЗКУ ДОРОГИ ЛЬВІВ(ВУЛ.ЗАМАРСТИНІВСЬКА) - БРЮХОВИЧІ, ОСІННЮ 2019.

2) НАЙШВИДШЕ ВИДІЛЕННЯ КОШТІВ ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ КАПІТАЛЬНОГО РЕМОНТУ З РОЗШИРЕННЯМ, ВІДРІЗКУ ДОРОГИ ЛЬВІВ(ВУЛ.ЗАМАРСТИНІВСЬКА) - БРЮХОВИЧІ .

Оприлюднення відповіді не пізніше:

Станом на 17 листопада петицію підписали 509 осіб з 500 необхідних.