Розмітка подивися на ліво подивися на право

__________________________________________________
Суть питання дуже проста, поки що в якості експеременту прошу на деяких пішохідних переходах нанести додаткову розмітку подивися на ліво , подивися на право, зніми навушники , візьми малюка за руку , і так далі , ідея насправді цікава , зараз навушники в вухах в кожного 2-го пішохода

щоб зрозуміти суть моєї проблеми варто переглянути відео за посиланням
тут мало бути відео , але через рекламу на ютубі , я не можу подати це посилання (рубрика відео називається ) "Залип в телефоні"

люди масово залипають в телефони , треба з тим шось робити , в мене були випадки коли пішохід почав переходити на червоне світло бо тупо залип в телефон , після короткої розмови телефон сховав , я вважаю . що подібні графіті перед переходами , можуть вирішити ситуацію та зберегти життя того чи іншої людини , тому якщо дана петиція набере потрібну кількість голосів , то прошу нанести такі графіті , по цілому місту йде мова не про кожен перехід а в тих місцях які вважаєте небезпечними, ті люди , що зависають в телефоні , переважно дивляться в низ , тому , якщо те графіті буде на землі то проблем не буде , також важливий колір просто біла фарба не так кидається в очі , тому червоні жовті зелені кольори мають бути присутні , ще мала б в деяких дорожніх служб залишитися синя розмітка , простими словами щось добавити від себе до мого прохання можете на свій розсуд . Я чомусь впевнений , що дана петиція набере потрібну кількість голосів , на жаль я не зможу бути присутнім на сесії міської ради та представити свій проект, тому під час розгляду , замість мого виступу , депутатам міської ради пропоную включити перше відео з ютубу яке називається " залип в телефон " або використайте посилання з попереднього звернення яке відхилив модератор

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 16 вересня петицію підписали 35 осіб з 500 необхідних.