Про створення парку на ділянці обмеженій вулицями ЛИПИНСЬКОГО, ЛІНКОЛЬНА, ЛЬНЯНА ТА МИКОЛАЙЧУКА

З метою створення повноцінного парку на ще незабудованій ділянці занедбаного русла р.Полтва на відстані 2км від центру Львова та внесення деяких уточнень для однозначного трактування, громаді необхідно проголосувати повторно. Зокрема вимоги наступні:
1. Створити парк на ділянці приблизною площею 8га, чітко обмеженій з півдня на північ вулицями Липинського та А.Лінкольна, зі сходу на захід - вулицею Миколайчука та пішохідною доріжкою вул.Льняна, відповідно, З ПОВНОЮ ЗАБОРОНОЮ БУДЬ-ЯКОЇ ЗАБУДОВИ ЦІЄЇ ДІЛЯНКИ;
2. Керівним органам міста вирішити питання щодо двох приватизованих суміжних ділянок загальною площею приблизно 0,31га та однієї ділянки комунальної власності площею 0,52га на цій території шляхом надання рівноцінних, наприклад, між вулицями Полтв'яна та Липинського, розробити та затвердити детальний план парку;
3. Парк назвати на честь видатної співачки українського походження К.Цісик: "Парк імені Квітки Цісик".
Важливість створення паркової зони в цьому місці має такі беззаперечні аргументи, як:
- повна відсутність парків в нашому густозаселеному перевантаженому автотранспортом та промисловістю районі (сміттєпереробний завод будуватиметься за 1,5км) - необхідно не допустити остаточного знищення рекреаційної зони, легенів міста: ситуація з зеленими насадженнями і екологією в цілому КАТАСТРОФІЧНА;
- створення таких необхідних тут місць відпочинку містян, дитячих майданчиків, скейт-парку для молоді, а також на численні прохання мешканців майданчику для вигулу собак;
- заснування культурного центру в рамках існуючого проекту Пісенної вулиці Квітки Цісик створить додаткову туристичну принаду для величезної кількості зі всього світу шанувальників творчості американки українського походження Квітки Цісик та забезпечить додаткові надходження в бюджет міста.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 16 вересня петицію підписали 66 осіб з 500 необхідних.