+ ще 183 громади!

Кінець вуличні торгівлі

ПРОМИСЛОВІСТЬ ТА ПІДПРИЄМНИЦТВО

Кінець вуличні торгівлі
Я вважаю , що таке явище як вулична торгівля це взагалі минуле століття і якщо говорити відверто не зовсім розумію , чому це питання не вирішується на місцевому чи обласному рівні , щоб підійти до цього питання правильно , потрібно розібратися , чому це явище існує і , що спонукає людей йти на вулиці і це продавати
1 В людей немає грошей
2 Люди не просять грошей, а створюють товар (продукт називайте це як хочете)
3 Цей продукт вони продають і мають за це гроші ,
(щоб зрозуміти нашо вони це роблять читайте пункт 1)
4 Яку альтернативу міська чи обласна рада запропонувала цим селянам ?
( Я так розумію нічого , бо люди виходять на вулицю і торгують )
5 Що я пропоную зробити ЛМР (відкрити пункти в яких ЛМР буде скуповувати товари за кошти міського бюджету після чого ці продукти направляти в
Дитячі будинки, школи, садочки, військові частини , різного роду соціальні їдальні притулки для безхатченків ,і так далі , все ж логічно всі вище перечислені установи закуповують продукти , закуповують в кого в великих оптових магазинах і так далі , тобто тратяться гроші на закупівлю продуктів , то поясніть , що заважає відкривати спеціальні точки , куди селяни , назвему цю категорію так , зможуть привезти свої вирощені продукти і продати , але не за 8 годин як вони це роблять на вулиці , а за 1-2 години максимум , звичайно , знайдуться люди які захочуть в ці пункти привозити товари фурами , це посуті єдине питання яке має розробити ЛМР , тобто спосіб боротьби з такими оптовиками , які привезуть фуру картоплі і скажуть забирайте , то ви маєте придумати як з цим боротися
Простими словами пропоную підбити підсумок , замість закупівлі продуктів в оптових установах пропоную створити пункти куди селяни зможуть здавати свій товар і отримувати за це гроші , це усуне раз і назавжди таке явище як вулична торгівля , і зможе забезпечити якісними продуктими Дитячі будинки, школи, садочки, військові частини , різного роду соціальні їдальні притулки для безхатченків ,і так далі

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 21 жовтня петицію підписали 32 особи з 500 необхідних.