Встановити відео спостереження в школах та дитячих садочках м.Львова

ОСВІТА

Питання стосується відділу який відповідає за школи дитячі садочки та інші місця скупчення неповнолітніх
неодноразово на території шкіл та дитячих садочків виникають конфлікти між вчителями вихователям а також дітьми які перебувають в таких закладах . Також переважно вже в школах часто трапляються конфлікти між самими учнями, це є нормальні речі і від того ніхто не застрахований , натомість трапляються ситуації коли виникають суперечливі обставини наприклад когось з розбитою головою чи зламаним носом , чи взагалі в непритомному стані везуть в лікарню і дізнатися , хто правий а хто винний складно, в такому випадку мені на думку спала проста ідея , а що заважає в 21 столітті обладнати школи відео камерами , найдешевший комплект відео спостереження на 8 камер я знайшов за 4000 гривень , більш дорогий комплект коштує 7000 ,середня ціна 6000 гривень то в мене запитання 3 комплекта відео спостереження може собі дозволити школа , де навчається 900 дітей , я думаю може. А 21 відео камера , можуть забезпечити контроль над ситуацією у всій школі , пульт управління в охоронця , нехай кіно дивіться і якщо є конфлікт , то прийшов взяв за вуха і повів до директора ,відео спостереження може налаштувати вчитель інформатики , камери прикрутити і кабель провести трудовик з вчителем фізкультури ;) принаймі за коли я був в школі то так все і було . чи може я шось не реальне прошу , сомо собою 2-3 камери по периметру , може діти в школі будуть менше курити.
Чому це актуально , теперішнє покоління мяко кажучи трохи перегібає палку , кількість конфліктів у школах є дуже велика , батьки дітей захищають своїх дітей і то є нормальні речі , тому , щоб питання могли вирішити на рівні школи , чи були відео докази не дай боже в кримінальні справі рекомендую в кожні школі міста Львова встановити камери відео спостереження , мінімум 2 комплекти тобто 16 камер більші школи 24 , тобто 3 коплекти , отже , що у нас виходить :
75 шкіл на кожну школу 18.000 гривень , це реально не багато для школи 1.350.000 гривень це по три комплекти відео спостереження , на мою думку ,
1 щоб зберегти здоров’я дітей по цілому Львові , бо курити під камерами діти не будуть собі дозволяти ,
2 уникнути сотні конфліктів , які трапляються кожного дня в школах
3 уникнути приниження дітей учнями старших класів
4 у випадку травмувань учнів зі сторони вчителя знати хто винен учень чи вчитель
5 Якщо піти далі і встановити камери в класних кабінетах , то можна без проблем вичислити потенційно небезпечних майбутніх хуліганів та злочинців і вже в шкільному віці пачати з ними працювати , щоб не вирастало з того покоління наркоманів і всякого нещастя
6 на територію школи будуть боятися заходити різного роду не хороші люди , бо вони будуть розуміти , що кіно з ними в разі чогось буде в поліції .
Аргументів за камери є багато , то давайте зробимо так . Якщо дана петиція набере 500 голосів , то ЛМР закупить 150-200 комплектів відео спостереження , ще раз підкреслюю ціна одного комплекту на 8 камер не більше 7000 можна і 6000 гривень знайти , це 8 камер тюнер для запису блоки живленні і навіть мишка , так от ЛМР має передати ці коплекти у всі школи по території м.Львова , кому по 2 кому по 3 коплекта це вже нехай спеціальна комісія вирішує кому потрібно 2 кому 3 і забовяже кожного директора кожної школи встановити ці коплекти відео спостереження за рахунок фонду штор , перепрошую фонду школи . Чесно можна піти більш радикальним способом , від імені ЛМР забовязати всіх Директорів шкіл свтановити мінімум по 2-3 комплекта відео спостереження з цілодобовим записом мінімум в 48-100 годин , таким чином , якщо в ті чи інші школі чи дитячому садочку буде той чи інших конфлікт , то за допомогою камер відео спостереження буде легко зясувати , кого варто покарати , ще одне , що до дитячих садочків , там можна обмежетися в 1 комплект , для дитячого садочка сума в 5000 гривень , це реально копійки , тому навіть якщо рішенням ЛМР , ви забовяжите , купити комплект камер відео спостереження , то я думаю проблеми немає , що до монітора , він буде потрібний для цих камер , то я думаю школа чи садочок не збідніє . якщо купить 1-2 монітора , простими словами , яким чином ви забезпечите цілодобове відео спостереження шкіл та садочків на території м.Львова то ваше питання , але головне , це після встановлення цих камер , проводити перевірку , щоб директори шкіл чи садочків не ігнорували вимогу ЛМР , таким чином один раз в пів року , працівник ЛМР заходить в школу , махає в сторону камери а наступного дня приходить перевірка і просить показати це відео , отака от в мене ідея , причини чому цю ідею не реалізувати я особисто не бачу
п.с. фото яке я добавив це комплект відео спостереження за 4000 гривень , за 6000 можна купити куди професійніше обладнання
І на завершення доступ до відео з цих камер має мати кожен , проти кого буде вчинено будь-яке правопорушення на території школи і не важливо учень це чи його батьки чи просто особа яка проходила біля цієї школи і проти неї вчинили якесь правопорушення , та ж ситуація , якщо камера зняла момент ДТП , простими словами директор школи чи особа яка відповідає за відео з цих камер спостереження забовязаний надати відео протягом 24 годин з моменту усної чи письмою заяви на ім’я директора ,чи керівника садочку у випадку , якщо особа надала флешку , ці камери роблять відео файли по 1 годині , отже з копіювати потрібне відео з архіву на 48-100 годин буде не складно

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 12 листопада петицію підписали 64 особи з 500 необхідних.