Пришвидшення проїзду трамваю №8 на ділянці від школи №27 до Стрийського базару (напрямок Сихів - центр) шляхом організації окремої смуги для ГТ і окремої смуги для проїзду приватного транспорту.

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Трамвай № 8 є дуже важливим реалізованим проектом, який сполучає Сихів з центром, дає можливість дуже великій кількості людей доїхати швидко і відносно комфортно до центру. Та всі трамваї, що рухаються з Сихова, особливо в годину пік, зупиняються і простоюють, починаючи від коледжу Труша, а то і раніше.
Просимо забезпечити виділену смугу для трамваїв та іншого громадського транспорту на ділянці маршруту трамваю №8 від школи №27 (вул. Іларіона Свенціцького) до Стрийського базару (вул. І.Франка), а також біля коледжу ім. І.Труша (вул. В. Стуса) для того, щоб трамвай міг безперешкодно проїжджати зазначену ділянку, не стоячи в заторах. Дане рішення можливо втілити лише заборонивши зупинку і стоянку приватного транспорту на даній ділянці і можливістю руху вивільненою смугою приватного транспорту. В такому випадку прохідність вулиці для приватного транспорту не зменшиться, а прохідність ГТ значно збільшиться.
На даній ділянці щодня паркується близько 30-ти авто (більшість з яких не є мешканцями даної вулиці), але зручність для 3х десятків мешканців не можна порівняти з зручністю для тисяч мешканців Сихова, Нового Львова, які щоденно користуються трамваєм №8.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 6 грудня петицію підписали 267 осіб з 500 необхідних.