Міст в нікуди, через вулицю Наукову, вже є "символом" Львова. Трамвайний маршрут, третій, замість того, щоб їхати далі, через міст, який і для цього проектувався, розвертається, зупиняючись на "кінцевій". Далі дороги немає, далі нічого немає, ніхто ніщо не будує, поле й болото, якщо перейти міст. На вулиці княгині Ольги мав бути центр нового динамічного Львова. Під мостом і на мості імпровізована автомобільна стоянка. Відразу за мостом, два супермаркети. «ВАМ», тепер «Сільпо» і «Арсен». Далі новозбудована церква.
Ремонт та введення мосту для трамвайної колії та автомобільного транспорту по вулиці Княгині Ольги до вулиці Трускавецької, вирішить питання і місцевого населення і безпечного перетину вул. Наукової як пішоходів так і автомобілів. Ділянка вулиці в районі недобудованого мосту через вул. Наукову є з високою аварійністю як для пішоходів так і автомобілів.Через розміщення Львівського міського центру зайнятості, супермаркету Арсен, а також новобудови, значно зросла кількість людей, що перетинають вул. Наукову в напрямку вул. Трускавецької. Також даний міст відкриває новий шлях Центр-Кн. Ольги-Трускавецька-Стрийська, що розвантажить перехрестя Стрийська-Наукова.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 6 грудня петицію підписали 196 осіб з 500 необхідних.