Будівництво нової дороги між Пасічною та Винниками

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Впродовж останніх років Львів та приміські населені пункти (Винники, Брюховичі та інші) активно розбудовуються. Львівщина - друга за темпами будівництва житлових об'єктів в Україні, активніше ведеться будівництво лише у Київській області.

Міська інфраструктура Львова не справляється з транспортним навантаженням, що постійно зростає. Порівняльний аналіз досліджень 2014 та 2019 років показав тенденцію до зростання усіх показників наявності авто у сім'ї. Якщо в 2014 році цей показник становив 48% сімей, що мають в користуванні власне авто, то вже в 2019 він становить 56%. І якщо сьогодні продовжувати будувати житло та не почати розвивати дорожню мережу, то через кілька років місто просто зупиниться.

У Львові, гіпотетично, можна всіх мешканців «пересадити» на громадський транспорт, однак якісний доїзд до міста з приміських поселень, перехоплюючі паркувальні майданчики, міські вузлові автостанції та транспортні розв'язки на в'їздах до міста таки необхідно будувати.

Враховуючи вище сказане, просимо депутатський корпус у бюджеті Львова на 2020 рік передбачити кошти на початок будівництва дорожньої інфраструктури, що розвантажить перехрестя Личаківська-Пасічна та полегшить транспортне сполучення між Личаковом, Пасічною та Винниками.

Оприлюднення відповіді не пізніше:

Станом на 6 грудня петицію підписали 521 особа з 500 необхідних.