Щодо заборони паркування приватного транспорту по вул. Івана Франка та реорганізацію руху

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Трамвайна колія, якою курсують трамваї №№ 4 та 8 є важливою транспортною артерією, яка сполучає спальний район Сихів із центром міста. Водночас даний транспорт є швидким та екологічним порівняно із громадським автомобільним та автобусним транспортом. У зв'язку із поданою петицією щодо Пришвидшення проїзду трамваю №8 на ділянці від школи №27 до Стрийського базару (напрямок Сихів - центр) шляхом організації окремої смуги для ГТ і окремої смуги для проїзду приватного транспорту виникла пропозиція інша.
Виділення окремої смуги є затратною справою як в грошовому еквіваленті так і в часовому. Тому пропонуємо заборонити паркування приватного автомобільного транспорту принаймні у час: з 8:00 год. ранку до 10:00 год., та у вечірній час із 17:00 год. до 20:00 год. на ділянці від школи №27 (вул. Іларіона Свенціцького) до Стрийського базару (вул. І.Франка), а також біля коледжу ім. І.Труша (вул. В. Стуса) для того, щоб трамвай міг безперешкодно проїжджати зазначену ділянку у зв'язку із розширенням транспортної смуги. Також заборонити лівий поворот автомобілів на кільці біля 27 школи (кільце для повороту трамвая). Відповідно через таку заборону автомобілі не будуть паркуватися та не заважатимуть трамваям курсувати по своїй лінії.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 6 грудня петицію підписали 24 особи з 500 необхідних.