+ ще 192 громади!

Проведення каналізаційної мережі та капітальний ремонт дорожнього покриття вулиць Чикаленка, Нарбута, Диктова, Фещенка-Чопівського, Холодної

Відповідно до Комплексної програми модернізації каналізаційного господарства м.Львова на 2016-2020рр. передбачено каналізування вул.Чикаленка, Диктова, Фещенка-Чопівського, Винниця, Холодна, Брюховицька та ряд інших вулиць. По вказаних вулицях готові ПКД на проведення каналізування, проекти пройшли експертизу та готові до виконання. Однак, кілька років поспіль не передбачаються відповідні кошти для проведення робіт. Дорожнє покриття вказаних вулиць перебуває у вкрай незадовільному стані та потребує благоустрою та капітального ремонту, а тому першочерговим є забезпечення каналізування будинків в районі цих вулиць. Тим більше, що відсутність каналізації негативно впливає на довкілля. Тож, програма є, але не виконується.
Також по вул.Диктова знаходиться Храм Пресвятого Серця Христового, куди тими дорогами ходить близько 1 тис. парафіян. Люди роками скаржаться, однак результату немає.
Прошу взяти це до уваги та передбачити кошти в бюджеті розвитку міста у 2020р. на проведення каналізування зазначених вулиць міста та благоустрою території (опісля - капітальний ремонт дорожнього покриття).

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 17 січня петицію підписали 458 осіб з 500 необхідних.