+ ще 192 громади!

Запустити комунальний громадський транспорт для мікрорайону Білогорща

ТРАНСПОРТ ТА ДОРОГИ

Десятками років мешканці Білогорщі потребують впорядкування перевезення маршруткою у вечірній час та святкові дні. Ввечері маршрутка їздить «як хоче» чи «як може» з огляду на різні суб’єктивні чи об’єктивні причини. Інколи уже після 20 години добратись додому не можливо.Водії з’їжджають з маршруту на Левандівці, можуть не зупинитись, коли зупиняє пенсіонер. Проблематичне добирання в вихідні та святкові дні-мізерна кількість автобусів на маршруті,великий інтервал і непередбачуваний графік руху.
Околиця Львова не прибуткова ділянка для приватного перевізника, відтак навіть проведений діалог з перевізником не впорядкував дане питання. Скаржитись на гарячу лінію та посадовцям міської ради, кричати на водіїв, писати гнівливі пости у Фейсбуці, погрожувати власникам маршруту – вже роками не вирішує проблему. А питання вечірнього добирання залишається подразником для мешканців околиці Львова. Особливо болючим є питання у холодну пору.

З огляду на описані проблеми та необхідність забезпечити права пасажирів, просимо запустити комунальний громадський транспорт до Білогорщі.

До кінця збору підписів залишилось:

Станом на 17 січня петицію підписали 268 осіб з 500 необхідних.